Time, weather and termites will not damage a house built at Black Point, Honolulu, for Mr. and Mrs. Sai Chow Doo. Both design and choice of concrete construction were dictated by their desire to have a permanent structure which would be used a home by successive generations of the Chow Doo family. Supported in a rigid framework of steel spanning between heavy site cast concrete piers, the house clings to its steep and rocky perch above the Pacific Ocean. It contains 3,000 square feet of floor area in three levels. The floor system for two levels consists of 10 inch 33 pound steel sections used as beams to span opposing piers. The floor perimeter is contained in a rigid frame of boxed 10 inch steel channels. The floor systems carry through the piers to cantilever portions of the house conveying a floating effect to the entire design.